***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Втори ден лидерска тишина след изборите. Бомбените заплахи пак започнаха с имейл от руснака Синянский


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 4 април   

 

Очакват се първите публични мнения от обединенията на първо и второ място след предварителния избор. 

В нощта на изборите и в деня след тях от ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната-Демократична България " не разясниха резултатите, като избраха първо да изчакат окончателните данни от преброяването. От Българска социалистическа партия също резервираха безмълвие.

***

***

Искахте хартия, ето хартия

***

***

***

„ Това държание на партиен водач уронва и самата държавност, тъй като този човек на следващия ден ще гледа бюджета на Българска национална телевизия да вземем за пример. 

Аз бих започвал всяко изявление с подобен човек с: " Не ви ли е позор? ". 

Това няма да остане по този начин - ще сезираме партньорските организации, с които работим. Ще проведа и персонално диалог с тази партия, тъй като нашата телевизия съблюдава закона до последната буквичка ", сподели Кошлуков в ефира на малкия екран, която разгласява и публична позиция в отбрана на своят чиновник.

***

***

След като бяха прекъснали за няколко дни към изборите, през днешния ден още веднъж са получени такива известия, разкрива Bulgaria ON Air.

Заради сигнал за бомба са евакуирани учениците и учителите от 25-о Основно учебно заведение " Д-р Петър Берон " в столичния регион " Красно село ".

Полицаи правят претърсвания в учебното заведение, в което за повторно в границите на няколко дни е подаден сигнал за сложена бомба. Учениците бяха евакуирани за пръв път предишния четвъртък.

***

„ Все още не си ме хванал. А съм същият Егор Синянский. А с мен е брат ми Даня Зайнуллин. 

Руснак, живеещ в България. 

Вербувал съм доста хора в моя легион и съм се снабдил с съоръжение за произвеждане на бомби и оръжия. 

И ние ще стреляме и ще взривим всички учебни заведения и университети в София когато и да е. 

Можете да избегнете това, в случай че прехвърлите огромна сума биткойни в моя криптопортфейл. Трябват ми вашите пари. Ако няма пари, терорът ще продължи. Ако има пари всичко ще завърши. Ние чакаме “.

***

Мирослав Соколов, мъж на фолкпевицата Мария, е насочил револвер към главата й през септември 2021 година, два месеца преди двамата да се оженят. 

Това е едно от обвиняванията, което му е повдигнала Софийската районна прокуратура. Самата Мария по време на разпита си пред арбитър е отрекла, че се е чувствала застрашена.

Самата тя признала, че постоянно блъскала и драскала мъжа си като израз на обич, написа 24 часа.

***

54 дни след пагубното земетресение в Турция майка и бебето ѝ се събраха още веднъж. Малкото момиченце стана един от знаците на успеха живота, откакто беше извадено отдолу под руините в града Адана 128 часа след труса.

***

Смъртните случаи, свързани с горещини, в Близкия изток и Северна Африка, може да се усилят 60 пъти до края на века, в случай че не бъдат подхванати незабавни ограничения против климатичните промени, заяви Прес асосиейшън/ДПА, базирайки се на учени.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР